Søylandslia byggefelt logo - SERAI

Søylandslia prosjekt

Vi har for salg ett nytt og spennende prosjekt i Søylandslia. Prosjektet består totalt av tre stk. firemannsboliger. I første byggetrinn bygges firemannsboligen merket nr. T 21. Deretter T 20 og T 18. Byggeperioden er ca. 1 år fra byggestart.

Leilighetene ligger høyt og fritt i andre og tredje etasje med garasjeplasser under i første etasje. Det er heis i prosjektet. Så her kan du kjøre inn i garasjen, ta ett par skritt til heisen som fører deg opp i etasjene hvor leiligheten din ligger. Det blir svalganger mellom firemannsboligene. Det medfølger store terrasser til…

Leilighetene ligger høyt og fritt i andre og tredje etasje med garasjeplasser under i første etasje. Det er heis i prosjektet. Så her kan du kjøre inn i garasjen, ta ett par skritt til heisen som fører deg opp i etasjene hvor leiligheten din ligger. Det blir svalganger mellom firemannsboligene.
Det medfølger store terrasser til alle leilighetene. Her kan du sitte på terrassen og nyte kveldssolen! Terrassene er mellom 14-17 kvm.

Leilighetene er alle like i størrelse og vil holde meget god standard. Leilighetene selges nøkkelferdige, så her er det bare å ta med tannbørsten og flytte rett inn!

Det blir flotte uteområder og asfaltert tun.

Det er lave omkostninger ved kjøp og lave fellesutgifter i sameiet. Dette blir veldig fine leiligheter som passer for både unge og gamle, enslige eller familier.

Her har du umiddelbar nærhet til Søylandsheia med flotte turområder, utsiktspunkt, lysløype og badevann. Leilighetene er på 76 m2.

Les mer på Finn.no

Velkommen!

Meld din interesse

Er du interessert i å vite mer om dette prosjektet?

SERAI - Frank Tommy Strømland

Frank Tommy Strømland
Eiendomsutvikler

Telefon: 907 53 120
E-post: post@serai.no