Søylandslia byggefelt logo - SERAI

Søylandslia boligfelt – byggetrinn 2: Kommer for salg

Utbygging av trinn 2 er under planlegging utbygget med fire tomannsboliger og en firemannsbolig. Dispensasjonssøknad er forelagt Flekkefjord kommune og forventes behandlet i starten på 2020.

3BD9CB6B-9B05-4834-A8AD-E4836CFA7EB0

Alle boligene er planlagt med praktiske løsninger som gjør travle dager litt enklere!

 

Området er i ferd med å bli et attraktivt boligfelt i et etablert boligstrøk med nærhet til skole, barnehage og med flotte turområder rett utenfor stuevinduet.

I løpet av de kommende 10-15 årene vil det etter planene bli bygget flere boliger med varierende størrelser. Området ligger luftig og solrikt med kun 10-12 minutters gange til bysentrum.

Ta kontakt for mer utfyllende beskrivelse.

Situasjonsplan – byggetrinn 2

4 nye, stilrene tomannsboliger

Her kommer fire nye stilrene tomannsboliger. Bruksareal på ca. 97 kvm boligdelen og med en carport på ca. 25 kvm.

Hovedetasjeplan består av gang med tilpasset plass til skyvedørsgarderobe, eget gjestetoalett og bod. Stue med åpen kjøkkenløsning som gir en god romfølelse. Stue og kjøkken har ekstra takhøyde med store vinduer og skyvedør direkte ut til en privat terrasse.

Sokkeletasjeplan består av gang, bod/teknisk/vaskerom, familie-bad og tre romslige soverom, to av soverommene med glass-skyvedør har direkte utgang til terrasse/plen område.

En bolig for dere som ønsker litt plass og som er opptatt av effektive og gjennomtenkte planløsninger. I tilknytning til hver boenhet er det planlagt carport med tilhørende bod. Her får du en helt ny bolig med tre soverom til en fornuftig pris.

Underetasje:

 

Hovedetasje:

Romslig firemannsbolig

Leilighetene ligger høyt og fritt i andre og tredje etasje med garasjeplass under i første etasje. Leilighetene har ett bruksareal på ca. 80-81 kvm ihht. til tegninger og ett felles parkeringsareal på ca. 110 kvm med bakenforliggende boder på 8-9 kvm.

Følgende rom inngår i primærareal: gang, to soverom, vaskerom/teknisk, bad/wc, stue og kjøkken. Stue og kjøkken med store vinduer og dør direkte ut til terrassen. Terrassene er mellom 14-17kvm, her kan du sitte og nyte kveldsolen.

Alle boligene planlegges med vannbåren gulvoppvarming.

Meld din interesse

Er du interessert i å vite mer om dette prosjektet?

SERAI - Frank Tommy Strømland

Frank Tommy Strømland
Eiendomsutvikler

Telefon: 907 53 120
E-post: post@serai.no